S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Technická podpora:
+420 608 887 759

Správa objednávek:
+420 727 977 244



Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Úvod » Enzymy » Přírodní enzym α-amyláza


        

Přírodní enzym α-amyláza


0x
skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 160802
naše cena bez DPH : 14,05 Kč (0,55 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
17,00 Kč (0,67 EUR)

do košíku:
  ks  

Přírodní enzym α-amyláza štěpí škroby a polysacharidy na zkvasitelné cukry.
Použití: 5kg škrobu (např. šrotované obiloviny) s vodou zahřívejte, dokud teplota nedosáhne 80oC, poté přidejte enzym a za častého míchání, udržujte teplotu min. 1 hodinu.
Dávkování: 5g/5kg škrobu
Optimální teplota: 60-80oC
Optimální Ph: 5-7

Hmotnost: 5g

MWZiNTVhO