S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Technická podpora:
+420 608 887 759

Správa objednávek:
+420 727 977 244



Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Úvod » Enzymy » Přírodní enzym Glukoamyláza


        

Přírodní enzym Glukoamyláza

novinka

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 160801
naše cena bez DPH : 20,66 Kč (0,80 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
25,00 Kč (0,97 EUR)

do košíku:
  ks  

Přírodní enzym Glukoláza urychluje štěpení škrobů na zkvasitelné cukry.
Použití: po vytvoření rmutu počkejte, až teplota klesne na 40-65°C. Poté přidejte správné množství enzymu a důkladně promíchejte. Po 1/2hod. proveďte jodovou zkoušku, pokud je pozitivní udržujte teplotu na 40-65°C další 1/2hod. pokud bude jodová zkouška negativní, schlaďte rmut na 20-25°C vložte kvasnice, důkladně promíchejte a hermeticky uzavřete nádobu a vložte kvasnou zátku.

Hmotnost: 4g
Vydatnost: 50 litrů rmutu při použití 10kg obilí, nebo kukuřice.
pH rmuto: 5-6,5

MzViMDVkM2