S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Technická podpora:
+420 608 887 759

Správa objednávek:
+420 727 977 244



Hodnocení obchodu na Zboží.cz


Úvod » Enzymy » Pectinový enzym na ovocné kvasy


    

Pectinový enzym na ovocné kvasy

novinka

skladem

 

Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 160800
naše cena bez DPH : 24,79 Kč (0,96 EUR)
naše cena s DPH (21 %):
30,00 Kč (1,16 EUR)

do košíku:
  ks  

Zefektivňuje proces zkapalňování rmutu, uvolňuje šťávu z ovoce a zvýrazňuje ovocnou chuť o 10-20%. Odstraňuje zákal a čistí ovocné rmuty.
Použití: Přidejte enzym do maximálně polovičního objemu směsi (ovoce, voda, cukr) o teplotě 45-50°C. Po dvou hodinách doplňte do plného objemu. Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50°C, která zahubí kvasnice! Proto nejdříve schlaďte rmut na zákvasnou teplotu a teprve poté přidejte kvasnice.

Hmotnost: 5g
Vydatnost: 5-25 litrů rmutu

OTFkY