S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Pivní styl Biere Brut jiným názvem taky Biere Champagne. Jemně chmelené z plzeňských sladů, pomalu kvašené pomocí Champagne kvasnic. Dodáním hoblin francouzského dubu během kvašení obohacuje pivo o chutě typické pro fermentaci v dubovém sudu. Do fermentační nádoby vložíme spařené dubové hobliny (součást balení). Můžeme přidat 0,5kg Dextrózy (Glukoza). Přiložené kvasnice rehydrujeme při teplotě 34oC +/- 2oC Ležení nejméně 6-8 týdnů (čím déle tím lépe). Maximální várka: 23l piva Hmotnost: 3.4kg